kiriman dari Oslo

apa perasaan korang bila dpt sms ‘org jauh’ yg berbunyi begini:

“Salam. hi awk,sihat?mm..awk..kita ada kirim brg kt razali ntok awk,zura n wani. t awk tlg amik dr razali ek. dia smp ptg ni. sok dah msk ofc la. t awk tlg ek pas kn pd zura n wani skali ek? xde apa pun nk bg..plastic yg ada tshirt hrc tu awk pny. then ada yg fm, bell bg kt zura. fm lg 1 utk wani. then ada coklat, amik sorang 1 ek. cme coklat oren tu awk tlg bg utk wani n zura ye…kita xdan nk beli byk2 yg oren tu. so, t awk share ngn zura ek. sori tau awk..nway, tq!”

mesti rasa biasa aje kan? atau pun rasa ‘ala, xde apa la tu’…tapi tidak bg especially ai kami šŸ˜€ …hati sgt melonjak girang….*yippieee*….

apa tak nye, plan asal ibu kaseh nk pos ke kl aje fm and shirt dr paris yg di kirim tempoh hari, tp ai mntak tangguh sbb shipping cost tu forsure mahal, mcm bole beli sehelai dua lagi shirt!…*see…moi sgt kedekut kan?*..muahahhahahaa…..

makanye, lepas blk melawat nenek dkt hukm, bergedong2 la ai bwk qistina tu naik dion office. selamatla ayah cik dia ada nk tolong dokong n layan2 karenah dia smbl2 mummy borak2 ngn aunty nad. sgt sexcited nk tgk isi dlm plastic bag tu (walaupun dah tahu apa barang yg ada dlm tu).

antara barang2 yg ada ialah:

chocs n fm

pics adalah dr acik oren. tq acik!

DSC00787

fm utk mummy

DSC00784

hrc shirts

DSC00785

from paris wit luv!

qis

qistina tryin to pose

qis

qis wit her 1st hrc shirt!!!!!!!

*sowi pics quality adelah tidak memberahikan sbb snap dr hp saje*

thanx a million utk kaseh, ibu kaseh n ayah kaseh…juga utk razali yg susah payah tlg bwk blk kl…hehehe….n tak lupa aunty nad sbb tlg bahagi2 kan parcel tu.(mudah keje shy :P)

kira blk dr dion terus singgah kt area klcc n drop by kt ofc acik oren utk pass kan kat dia coklat dia…acik oren, apekah ini bole dikira sebagai adiah besday awk? sure sronok sbb acik oren dapat adiah cekelat oren kan??wahhhh…berapa byk oren da ni??…eh tpi kan cekelat oren ni mmg sedap kan acik oren?? yg klakanye, ada cara la nk makan coklat ni…ikut kata ibu kaseh, kita kene baling dulu box coklat utk ceraikan isi2 kt dlm tu. awk nk tau tak ape yg kitorang buat?? kitorang siap amek pisau oke sbb nak ceraikan satu2 ‘isi’ oren tu..wakakakakakaka……sayang sgtla dengan rupa dia yg comel tu…nk makan pun sayang tau!..huhuhuuuu….

again….time kasih Kaseh and family!!!

eh baru prasan gambar2 adelah sgt besar tp malas la pulak nk edit blk….hampunnssss yea…

Advertisements

4 Responses

  1. ala…besar yg amat ke Qis nye shirt tu?? alamat ntah bila la leh pakai ig gitu gayanya..sorry la qis..tersilap budget la plak size tu.. anyway, hope qis suka..just a small gift from Kaseh.. šŸ™‚ lg plak..befday qis hrtu tak dan nk bagi pape.. seb bek awk kata qis mmg tkde lg hrc shirt.. sbb time beli tu..tpk2 gak kot awk dh beli ntok dia time awk g 2nd honeymoon tu ke kan.. tp ms chat kt ym hrtu awk kata tkde.. so..lega la.. cume size je la tk ngam..

    neway.. coklat tu tk perlu dibaling bersama box nye awk.. kene gak kuarkn dr kotak tu dulu.. tp..mmg lawak la ms zura bgtau korank dok potong ngn pisau.. gelak besar kami kt sini.. hahah.. neway.. coklat tu cume kuar musim krismas jerk.. tu yg dpt beli ntok korank.. pepon..hope korank njoy ngn pemberian yg tk seberapa tu.. šŸ™‚

  2. owh..tangkas dan pantas sungguh ibu kaseh menkomen yea?..hahahhaha…. ala awk, takpe pun….nnti tggu dia besar sket bole la pakai …no regret u! kita mmg tak penah beli pun hrc utk dia.. šŸ™‚

    owh…salah info la jugak ni ek?…ekekekekeke…..iye la wak, time zura ckp tu kan..kitorang mmg gelak giler jugak bl tau rupanya kene campak2 gitu….owh kuar time krismas je ke?…hurm…bertuah kitorang. best best…
    tp choc bar tu pun best jugak wak….kita suka sbb tak manis sgt kt tekak kita ni plus dia ada hazelnut kan…nyummmm nyummmm…..

  3. mmg sedap coklat tu
    tapi saya baling dalam mulut ja
    tadek nak baling dekat dinding ka kemana pon
    tak rock la makan coklat oren main baling baling
    kang pening
    haha

    thank you ye antar kan adiah coklat sedap

  4. salam shyad…lama tk jenguk sini…pon mcm zira dh ber update je nampaknya?blog KIRIS pon lama tk jenguk…
    since pregnant lg ni..kelam kabut dunia..sana sini terkejar…
    btw…fp zira kt http://nurezira.fotopages.com tu mmg tktau la ble nk update ngn gmbr2 baru.kalau sudi add me tru FB ok.search my name nur ezira.
    shyad duk area mana eh?kajang ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: