kiriman dari Oslo

apa perasaan korang bila dpt sms ‘org jauh’ yg berbunyi begini:

“Salam. hi awk,sihat?mm..awk..kita ada kirim brg kt razali ntok awk,zura n wani. t awk tlg amik dr razali ek. dia smp ptg ni. sok dah msk ofc la. t awk tlg ek pas kn pd zura n wani skali ek? xde apa pun nk bg..plastic yg ada tshirt hrc tu awk pny. then ada yg fm, bell bg kt zura. fm lg 1 utk wani. then ada coklat, amik sorang 1 ek. cme coklat oren tu awk tlg bg utk wani n zura ye…kita xdan nk beli byk2 yg oren tu. so, t awk share ngn zura ek. sori tau awk..nway, tq!”

mesti rasa biasa aje kan? atau pun rasa ‘ala, xde apa la tu’…tapi tidak bg especially ai kami 😀 …hati sgt melonjak girang….*yippieee*….

apa tak nye, plan asal ibu kaseh nk pos ke kl aje fm and shirt dr paris yg di kirim tempoh hari, tp ai mntak tangguh sbb shipping cost tu forsure mahal, mcm bole beli sehelai dua lagi shirt!…*see…moi sgt kedekut kan?*..muahahhahahaa…..

makanye, lepas blk melawat nenek dkt hukm, bergedong2 la ai bwk qistina tu naik dion office. selamatla ayah cik dia ada nk tolong dokong n layan2 karenah dia smbl2 mummy borak2 ngn aunty nad. sgt sexcited nk tgk isi dlm plastic bag tu (walaupun dah tahu apa barang yg ada dlm tu).

antara barang2 yg ada ialah:

chocs n fm

pics adalah dr acik oren. tq acik!

DSC00787

fm utk mummy

DSC00784

hrc shirts

DSC00785

from paris wit luv!

qis

qistina tryin to pose

qis

qis wit her 1st hrc shirt!!!!!!!

*sowi pics quality adelah tidak memberahikan sbb snap dr hp saje*

thanx a million utk kaseh, ibu kaseh n ayah kaseh…juga utk razali yg susah payah tlg bwk blk kl…hehehe….n tak lupa aunty nad sbb tlg bahagi2 kan parcel tu.(mudah keje shy :P)

kira blk dr dion terus singgah kt area klcc n drop by kt ofc acik oren utk pass kan kat dia coklat dia…acik oren, apekah ini bole dikira sebagai adiah besday awk? sure sronok sbb acik oren dapat adiah cekelat oren kan??wahhhh…berapa byk oren da ni??…eh tpi kan cekelat oren ni mmg sedap kan acik oren?? yg klakanye, ada cara la nk makan coklat ni…ikut kata ibu kaseh, kita kene baling dulu box coklat utk ceraikan isi2 kt dlm tu. awk nk tau tak ape yg kitorang buat?? kitorang siap amek pisau oke sbb nak ceraikan satu2 ‘isi’ oren tu..wakakakakakaka……sayang sgtla dengan rupa dia yg comel tu…nk makan pun sayang tau!..huhuhuuuu….

again….time kasih Kaseh and family!!!

eh baru prasan gambar2 adelah sgt besar tp malas la pulak nk edit blk….hampunnssss yea…

Advertisements

usana??

owh…apekah usana?….

anda bole google sendiri di sini (kes malas mau crite la..ekekekee)

oke la..takmo buang masa, just nk betau mrs imran yg ai dah dpt parcel dr u siang td.

esok adelah sgt excited nk cuci muka n makan essentials tu….nnti ai betau resultnye ye?….. wink..wink…

DSC00776

parcel itu

DSC00777

gigih mr imran balut yea?

DSC00778

my new cleanser....foam free u olls

DSC00780

essentials....ada 2 rupanye ek?

owh lupa pulak nk snap pic nutrimeal zura. baunye sgt mengancam setapppppp…..

nutrimeal

dutch choc anyone?