usana??

owh…apekah usana?….

anda bole google sendiri di sini (kes malas mau crite la..ekekekee)

oke la..takmo buang masa, just nk betau mrs imran yg ai dah dpt parcel dr u siang td.

esok adelah sgt excited nk cuci muka n makan essentials tu….nnti ai betau resultnye ye?….. wink..wink…

DSC00776

parcel itu

DSC00777

gigih mr imran balut yea?

DSC00778

my new cleanser....foam free u olls

DSC00780

essentials....ada 2 rupanye ek?

owh lupa pulak nk snap pic nutrimeal zura. baunye sgt mengancam setapppppp…..

nutrimeal

dutch choc anyone?

Advertisements

iklan maggi?

td citer2 psl ikan salmon ngn masita, pastu tetiba teringat iklan maggi asam laksa yg terbaru. mcm klaka pulak iklan tu..comel sungguh.
saya google kt youtube tp jumpa yg ini:

instead of yg disini: http://maggi.com.my/myway?src=maggi (korang klik la kt peti ais tu smp jumpa iklan dia ye)

 

apekahhhh????…..

Congrats Lina and Syah!

hurm….mood nk update blog tak mari la….tp b4 citer ni basi, baik la kita tepek2 gambar dulu ok?…

kejadian berlaku sabtu baru ni, lepas zohor. tempat kejadian ialah di rumah best buddy. yg plg best, dia gigih draw map email kt guest yg tak tau uma dia kat mana, siap ngn color2 lagi map tu. saye bagi 5 bintang utk dia..hehehe…

oke la..takmo bebel-bebel lagi…kata takde mood kan?…hhuhuu…

kita layan gambar saje oke?…

ni la mapnye
map

 

congrats!!!!
congrats!!!!
darah manis ni
darah manis ni
tiru aksi papa
tiru aksi papa
candid!
candid!
tgk apa tu?
tgk apa tu?
sukanye dia....
sukanye dia….
tunjuk apa tak tau
tunjuk apa tak tau
peace yo!
peace yo!
finally dpt gak aunty lina kiss kan?
finally dpt gak aunty lina kiss kan?
kami
kami
kami lagikk
kami lagikk
mereka
mereka
our little family
our little family
moga pjg jodoh korang!!!
moga pjg jodoh korang!!!

sgt classic kan pic yg ni?….oowhhhh saye sokkaaa!!!

hurm…..gambar2 sepanjang majlis berlangsung akan diupdate later ye?..blm transfer abes lg dlm hd. :p

Salam Ramadhan 1430H/2009M

rasanya masih belum terlambat untuk saya memberi ucapan kepada semua.

Selamat menyambut ramadhan al-mubarak kepada semua!
saya memohon maaf jika ada tersalah silap atau terkasar bahasa@perbuatan kepada anda anda dan anda.

selamat menunaikan ibadah puasa, selamat menunaikan solat tarawikh, juge selamat beramal!
semoga ramadhan tahun ini lebih memberi erti kepada kita semua.

self note: mati la saya masih tak sempat habis ganti puasa thn 2007! harus kene fidyah lagik!!