Budak notti

Oke, ini ialah video yg diambil pagi td. Saye balik keje tgk dia tgh main sorang-sorang manakala papa dia masih asyik masyuk lena diulit mimpi dok tido-tido ayam 😀 Bila saye dtg dekat dia nk suruh dia salam n kiss saye, saye terbau sesuatu yg sgt eeeeeuuuuwwwww maknanya dah poo poo.
So dlm pada saye nk bukak tudung tu, dia ke dapur smbl tunjuk-tunjuk meja. Tu request nk makan vitamin n jus kurma tok guru la tu (saya dah start bagi dia multivitamin few months back n ini 1st bottle jus tok guru yg sy beli di kg time balik bulan puasa hari tu – nk abes dah, kene la beli stok baru). Lepas bagi makan tu, saye dokong n cuci mulut dia.
Tapi inilah hasilnye bila sy letak dia kt atas sinki tu. Aduilaaaaaa budak tecit, mmg suka menduga kesabaran org pagi-pagi. Yg tak bleh blah tu, saya mmg nk tergelak tgk aksi dia sbb dia pandang ala-ala muka tak bersalah pastu dok asik-asik pandang papa dia n panggil-panggil nama. Konon igt papa nk back up la dia wat salah… no-no-no-no….. (dalam tone no-no-no-no qistina)
Yg klaka jugak tu, dia bole nk pegang-pegang air tu…dia pikir air tu bole dipegang kot?…lolz…n jugak ada ati nk minum air paip tu pulak. Last-last habes bacah lencun!!..saya pun terus dukung dia bwk ke bilik air, mandikan sambil-sambil tu dia sambung lagi main air kt situ.
macam-macam gelagat anak-anak ni kan?… 😀
Advertisements

One Response

  1. hehehhe..tomei sungguh kamu….mummy xtau awak ambik wuduk tu hahahha…sbb abg kimi pun camtu…jadi soh mummy perhatikan…ur mummy lucky ape kan… Qis? hehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: