shopping

hehehe…tajuk nk gempak je kan?….padehal takde apa pun.

entry ni entry selingan je disebab kan blog ni dah bersawang sgt da…

utk ibu kaseh yg nk tgk pic latest qistina, shy tak up pic dulu, so awk tgk la vid ni je dulu k?

nnti free kita up pic dia pulak k?

vid ni kita amek time p shopping raya aritu, 1st time lepas kan dia berjln sendiri camtu kt public sejak2 dia dah pandai jln ni.

amboiiiii bukan main excited lg ank mummy ni tau!! smp org yg lalu lalang sume terpksa benti nk bg laluan kt vip kecik ni.

qistina pun mmg seronok hari tu, dr pg smp petang dok tawaf satu klcc shopping barang2 n baju raya dia. risau jugak kalo2 dia wat perangai bila penat sbb lama sgt dlm mall, tp alhamdulillah dia ok. dah boring dok dlm stroller, kitorang gilir2 dukung ataupun biarkan dia free je berjln, tp mmg most of the time dia nk berjalan je la, al maklum la budak baru dpat kaki la katakan 😛

p/s: “ok ibu kaseh, tu je update qistina kali ni, jgn rindu2 qis lagi ok?

luv u,

qistina”

Advertisements

One Response

  1. hahahah…cumelnyerrr.. laju betol de berjalan ek.. heheh… suka dpt tgk video ni.. lama gile tk ttgk update psl dia tau.. awk la tk mo update.. len kali tepek je gmbr ke video ke.. tkpe la kot tk de nk tulis pape.. yg pntg kite yg jauh ni leh tau update dia.. leh la cite2 kat kaseh n tunjuk kat dia rakan sebaya dia.. 🙂

    anyway, thanks a lot awk upload video ni.. nanti cepat upload gambar de lak tau.. gambar raya korank gak..eheh..suka!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: