Birthday here and there

Isnin lepas kami telah ke IKEA untuk perjimbaan sebelum puasa dan juga untuk meraikan birthday cik zura. It’s a pre-birthday celebration actually 🙂

Tak mau citer pjg2 sgt sbb xde idea.. 😛

So kita layan gambar je nnti yea?…

Ooopsss…btw, something unexpected happened time kitorang otw ke Ikea; tiba2 keta zura mati tgh-tgh alam, slmt sempat drive ke bahu jalan! Tengok-tengok temperature kereta dah

HIGHHHHH…..giler cuak sume org time tu…skali tgk2 rupanya sbb penutup radiator tak tutup daaa!!!!

Satu yang pasti, selamat la kitorang time tu ada kat dalam UM, betul2 dekat traffic light Dewan Tunku Canselor tu ha. Konon nak ikut situ sbb nk lalu short-cut; boleh keluar terus kat gate damansara so tak payah la lalu kerinchi link sbb nk ngelat tol. 😛  Kalau la dibuatnya ada tgh2 hiway, keta mati tgh jalan gitu, agak azab eyh nk tolak??mana lagik nk cari air bagai.hehe..

Maka 2 trip jugak saya & adik zura; mina ke toilet utk ambil air kasi radiator tu penuh balik.

Smp je kat Curve, kami pegi beli tiket dulu kt cineleisure. Tak lama lepas tu acik oren ngn anak buah dia yg baru lepas baik dari H1N1 tu pun smp. So trs la snap gambar dulu 2-3 keping then baru masuk cinema. Kami telah menonton movie Aliens in the Attic. Aduhhhhh….nk pecah perut kitorang gelakkkkkk….lawakkkk tak ingat punya…overall sgt fun la movie tu. Recommended kalo nk bawak budak kecik coz kami yg besar ni pun tgk ketawa berbahak-bahak…

                                                                                                488225_1020_A                

Lepas menonton wayang gambar (ayat skema kan?), kami terus ke Ikea utk menikmati meatball kt situ pulak. Sebelum ke café ikea, sy telah singgah ke sini utk membeli cupcakes sebagai desert nnti.


 

Owh pada hari ini, 19 Ogos ada lah birthday 2 orang yg rapat dengan saya iaitu Nisa; adik saya dan juga Azura; ofcmate saya.

Last but not least, mari kita nyanyi sama-sama

                Happy birthday to you,

                Happy birthday to you,

                Happy birthday to Nisa and Zura,

                Happy birthday to you!!!!!

“semoga koraqng berdua panjang umur, murah rezeki, cepat kahwin and bahagia dunia akhirat..aminnn”

 

Ini adalah present yg saya bagi utk depa-depa berdua ni

 

Nisa dapat yg ini:

                                                                 verawangperfume                     

 

Zura pulak dapat yg ini:

                                                                                   jlopez_deseo-perfume          

 

***hopefully anda-anda yang telah diraikan pada hari tersebut gumbira yea?***

Advertisements

2 Responses

  1. wahh patut cik zura wangi ja
    hahaha hepi hepi dpt makan meatball
    yey
    anyway
    citer tu mmg havoc best gile
    hahha

  2. mekasih mama qistina..
    sungguh terharu ..^__^
    amat soka..
    wangi kah sy acik oren..

    tp hari tu mmg hebat..
    best gak g time org takde kan..
    panggung tu kite yg punye..
    target utk meatball pun dah berjaya ..
    nnt kite patut g jimba2an lagi..

    ibu kaseh nnt bile dah bermaustatin di sini kembali..
    kite akan berjimbarama beramai2..

    lalalala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: