Baby Qis dengan spaghettinya

20 June 2009

 

Video ni dirakam semasa mummy, tok ma and baby qis berjumpa dgn my ex-aunty, Busu Bibah.

Time ni qis beriya-iya nk makan sendiri, tak mau mummy suapkan kamu. Disebabkan tak nak keadaan jagi huru hara, so I let you to eat by yourself.

Sudahnya bukan kamu yg makan semua, mummy yakin 80% spag tu bib kamu n meja yg makan! Hahaa… tak kesah la kan, janji kamu happy! 🙂

Now kita layankan vid tu ok?

 

yeahhh

yeahhh

 

suke yea?

suke yea?

DSC00609

nyumm nyumm

DSC00608

kita makan lagik!!

 

Advertisements

4 Responses

  1. wah..kemain comot lg dia mkn la…tp tkpe la shy..biarkn je.. tp kdg jenuh gak la nk mengemas..lak tu skang ni kaseh rajin nak main campak2 lak makanan tu..saje je kn.. tak kire time dia sembur lagi..adoyai…anak..anak..

  2. comel la anak u shy 🙂 ikat rambut toncet lagi la comel…ni yg tk sabar nk tgk anak i besar…tapi at the same time rindu plak time dia kecik..especially masa betul2 baru lahir tu 🙂

  3. ibu kaseh: tu la tu kan awk…kalo ikut malas ni, mmg tak kuasa la nk melayan kerenah dia. tapi sebab suka tgk gelagat dia, layankan jugak la…apa leh buat kan?…hehehe….

    mrs imran: oh tengkiu lady! rmbt qis tu pjg sgt, tp tak lebat dats y i ikat toncet dia tu. plus dia slalu berpeluh la..nnti abes sume rashes naik…kesian pulak. eyh.. u jgn mntak masa cepat2 tau, nnti u rindu time baby u kecik2 ni…just enjoy je moment2 ni ok!?

  4. betul2 ..nnt tahu2 dah besar kan. and we start to beg to pause the time. hmmm..i mcm rindu masa dia baru lahir. so tiny, fragile and menyamankan hati.

    skang pon nyaman gak la..except bila dia nagis. hahah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: