MSK get 2 gather

14 june09
banner

Perghhhhh….akhirnya dpt jugak nk update blog ni…dr sehari ke sehari asik tertangguh je jadinya… Cerita yg panas,hangat sensasi pon dah jadi ala2 suam2 kuku je la ni..tp apa pun, saya masih tetap bersemangat jugak nk update apa aktiviti kami pada weekend yg lepas… Heheee…

Ha…nmpak banner kt atas tu kan??kalau nk tau…itu la aktiviti kami pagi ahad lepas yg dianjurkan oleh mommy lyna aka mysuperkids. Walau pon pada mulanya saya adalah sgt excited nk join itu gathering, tapi on second thought tetiba rasa segan yg amat, sebab tak kenal sesiapa pun except mommy lyna!! Tapi bila dah campur tolak bahagi darab sume, tambahan pulak Bi xde halangan, maka misi diteruskan jugak… kat bawah ni chronology@sinopsis apa yg berlaku sepanjang pagi tu:

6.45am – br terjaga(akibat keletihan yg amat sbb hari semalam aktiviti berjimba kt uma masita). Bgn2 terus p dapur. Gigih tu pi goreng drummet n nuggets walaupon bgn lambat, sbb dah janji ngn lyna nk bwk mende2 tu.. nama pun potluck kan? Tak syok la kalo kita dtg makan je kan?…mana nk letak muka weyyy??

9.00am – baru siap2 nk bertolak dr rumah..bajet2 mmg akan missed la gath tu…coz kami delay satu jam dr jadual. Tp tetap gak semangat nk pegi ni..hihi

10.00 – kami selamat smp ke tasik s.alam tu….nampak la 2-3 bloggers jugak yg baru smpi, happy sebab bukan kitorang je yg lmbt so takde la malu sgt

Lepas salam2 ngn tuan rumah n 1-2 bloggers yg ada sebelah2 kitorang tu, maka kami cr port nk landingkan tikar..nk picnic kata kan? Dah dapat port baek, kami isi perut la apa lagik…sgt lapar oke?…maka perut haruslah di isi dulu. Makanan sgt la byk, smp tak tau nk pilih yg mana, sume adalah sedap2 juge J

si comel

IMG_1110

hafiy dan abiynye; zainul

papa wat apa tu ek?

papa wat apa tu ek?

Kan td dah ckp yg kitorang ni dtg lmbt, maka ice breaking session kitorang melepasss..mmg lagi la malu2 kucing! Tp itu tak dijadikan alasan utk tak enjoy gath ni..

Time games tu saya pulun habes-habesan. Plg best time games utk family tu..enjoy sgt la… cik yaya yg conduct game ni dimana kaum ibu kene kumpul satu grup, begitu jugak ngn kaum bapa..game tu aku tak tau nama dia, tp yang pasti kene peluk each other mengikut arahan yg yaya bagi..

IMG_1128

time ni ibu-ibu still ramai yg blm dismiss dr game peluk-peluk ni..

IMG_1129

tu dia...jom kita pakat ramai2 cr geng nk peluk sebelum kene buang dr game ni..

geng ayah2 tggl 3-4 kerat ni je. papa pulak dah kene dismiss..haha

geng ayah2 tggl 3-4 kerat ni je. papa pulak dah kene dismiss..haha

Lepas habes game2 sume, sesi beramas mesra bagai, tiba lah masa nk blk..tp before bersurai tu wajib la acara bergambar kan?…akan jadi peristiwa “Hari Ini Dalam Sejarah” bagi saya n juga blogger2 di MSK gathering ni nnti. =)

antara blogger2 yg hadir

antara blogger2 yg hadir

saya bersama azzamoro

saya bersama azzamoro

cheeky qistina

cheeky qistina

3 of us

3 of us

Advertisements

5 Responses

  1. hai shy…kite nk add blog awak yerr..

  2. takper2 ..kemeriahan masih terasa ..heheheh…belum terlambat nak update ..i still baca ..hehhee

  3. farah ~ ye silakan..kita pun dah link awk jugak…

    watie aziz ~ hehe…naseb baek still ada org nk baca ek?…thx for dropping by!

  4. hi Shy.. x smpt nk borak² ngn suma yg ade.. kes malu gak ler neh.. hehhe..

    • hi Jeela…itu la kan?…tak sempat nk borak…bkn sebb takde masa…tp penyegan yg teramat..haha…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: