baby qis @ playground

last week, mommy sajer plan nk bwk qis turun bawah main2 kat playround. kebetulan papa pun blk awl, so dia join kita sekali.

smpai je kat situ, tgk2 our neighbour pun ada sekali kat situ; bwk ank dia main jugak. makanya berjemaah la kita kat situ… qis

excited sgt tgk mainan2 kt situ, walaupun dia tak kenal satu apa mainan tu šŸ˜› tambah lagi excited bila tgk ramai pulak budak2 dok

main kejar2 n lompat2 kt situ, dia punn nk melompat jugak….hai la anak mommy nie….sabar ye sayang, kamu tak pandai jalan lagi

tu, nnti jatuh luka kan susahhh…tujaan kami bwk dia ke situ pun mmg kebetulan nk bagi dia practise berjalan ngn push walker dia

tu and kasi dia explore rumput2 kat situ skali…

IMG_0613

budak excited nk berjalan

tak cukup ngn ajar qis berjalan, mommy n papa sempat lagi sembang petang dgn unlce azhar n wife dia tau! citer-citer bab camera

la kebanyakannya. rupa2nya abg azhar ni dulu penah gaks belajar2 and gunakan dslr camera n penah wat freelance utk wedding!

ha..lepas ni bole la belajar sket2 dgn dia…wah makin excited lak mommy skg ni..hehe…hurm…end up, smp nk magrib tu jugak la

kami melepak kt situ

IMG_0636

IMG_0669

takat posing kat sini bole la, tp jgn suruh anak mak slide dalam tu ye!

IMG_0653mak-mak bersembang, anak-anak jgn meyampuk pandai2 main sendiri šŸ˜›

IMG_0676lepas dah penat nyembang n gosip-gosipan, apa kata kita pekena ayaq ais dulu naaa!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: